Inspiratiebijeenkomst nieuwe verdienmodellen voor agrarisch ondernemers in De Peel

Op 01-02-2018 | 15:00 - 19:00 uur

Nieuwsgierig hoe collega's het doen die gekozen hebben voor een andere manier van boeren? Welke paden je kunt bewandelen om te komen tot een toekomstbestendig verdienmodel en wie je hierbij kunnen helpen? Mooi!  

 

Op donderdag 1 februari organiseren de Peelgemeentes, Rabobank en Food Up! Brabant de eerste inspiratiebijeenkomst nieuwe verdienmodellen dierlijke eiwitten, speciaal voor veehouders in de Peel. 

 

Je bent van harte welkom vanaf 15:00 uur in Natuurpoort De Peel, Leegveld 8a, 5753 SG in Deurne. Om 15:30 uur begint het plenaire programma, gevolgd door gesprekstafels met verschillende ondernemers en een informatiemarkt met bedrijven en organisaties die adviseren en begeleiden bij omschakeling. 

 

Om 19:00 uur sluiten we de deuren, met de bedoeling voor jou deuren te hebben geopend. Voor de duidelijkheid: alleen komen luisteren is ook prima! Niets moet. 

 

Aanmelden is handig, dan zorgen wij voor voldoende plek, een hapje en een drankje. Dit kan bij f.vangorkum@deurne.nl (voor voor vragen). De bijeenkomst is gratis. 

 

Meer informatie volgt medio januari op de websites van de lokale ZLTO-afdelingen, de Rabobank, je gemeente en Food Up! Brabant. 

 

Graag tot 1 februari! 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie

Gerelateerd aan dit bericht

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Terug naar het agenda overzicht
Over Food Tech Brainport
Sluiten
13978074981949e5824f6cc509ed7711a5f1c3e967.png
Zo sta je als ondernemer ook lekker in de schappen

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond