PLMA 2018

Op 29-05-2018 |

Vanwege groot succes in de afgelopen jaren bundelen de provincie Noord-Brabant en Brabantse ondernemers voor de 6e keer hun krachten met het Brabantpaviljoen op de grootste private label-beurs van Europa: de PLMA. Onder het motto ‘Samen Sterk’ laten zeven food en feed bedrijven zien wat Brabant in huis heeft. Ook u kunt een kijkje nemen op deze beurs! De provincie, de Kamer van Koophandel en Holland Food Camp nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de PLMA en het Brabantpaviljoen en voor de speciale FoodTour.

 

De deelnemende bedrijven op het Brabantpaviljoen zijn dit jaar Larco Foods, Schouten Europe, Danvo Bakeries, Saucecompany, DeJong Cheese, Baking Fun en Petfood Factory. De beurs vindt plaats op dinsdag 29 en woensdag 30 mei in de RAI Amsterdam. 

 

Programma
De FoodTour bestaat uit een rondleiding langs Brabantse bedrijven, andere interessante paviljoens en de IDEA Supermarket. Tevens wordt er ondersteuning bij matchmaking geboden en is er ruim gelegenheid voor vrij bezoek.  

 

Tijd en locatie
De FoodTour vindt plaats op dinsdag 29 mei om 13 uur en op woensdag 30 mei om 11 uur in de RAI Amsterdam en start vanaf het Brabantpaviljoen in het Europa Plaza, Hal 14 (direct tegenover het Registration Center en de Scan&Go).

 

Aanmelden
Heeft u interesse in een bezoek aan de PLMA? Meldt u dan aan via een mail aan j.lanting@n40.nl


Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke code. Hiermee kunt u tot 17 mei een gratis entreekaartje (t.w.v. 225 euro) bestellen. Het aantal vrijkaartjes is beperkt, dus wees er snel bij!

 

Save the date

De eerstvolgende Agrifood Export Meeting met als thema ‘E-commerce/digitalisering als groeistrategie’ zal plaatsvinden op donderdag 14 juni van 15.30-18.00 uur bij DeJong Cheese in Alphen. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Jacqueline Lanting via j.lanting@n40.nl of 06 - 38 06 23 95. 


Kent u foodbedrijven waarvoor deze uitnodiging wellicht ook interessant is? Stuur deze link dan gerust door!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie

Gerelateerd aan dit bericht

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Terug naar het agenda overzicht
Over Food Tech Brainport
Sluiten
13978074981949e5824f6cc509ed7711a5f1c3e967.png
Zo sta je als ondernemer ook lekker in de schappen

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond