Food From Food – eerste projectaanvragen stromen binnen

Gepubliceerd op 01-12-2017

De voedingsindustrie is steeds meer op zoek naar natuurlijke ingrediënten in hun voedingsproducten en wordt zich ook steeds meer bewust van de hoeveelheid plantaardige reststromen waar nu weinig mee gedaan wordt.

Het project Triple F (Food From Food) wil nieuwe food producten en ingrediënten met nutritionele en functionele waarde ontwikkelen van de grondstoffen (zoals aardappelen, groenten en fruit) zodat er minder tot geen reststromen meer zullen zijn.

Het project is inmiddels een jaar bezig en de eerste projectaanvragen stromen binnen. De partners van Food From Food begeleiden aanvragers met het opzetten van hun business case. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Lees dan meer over het project via deze link of bezoek www.foodfromfood.eu.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie

Gerelateerd aan dit bericht

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Over Food Tech Brainport
Sluiten
13978074981949e5824f6cc509ed7711a5f1c3e967.png
Zo sta je als ondernemer ook lekker in de schappen

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond