Nieuws uit Helmond: Van Rijsingen Groep heeft een nieuwe naam

Gepubliceerd op 07-02-2018

De 4 divisies van de Van Rijsingen Groep die zich met vollegrondsgroenten bezighouden, gaan per februari 2018 verder onder de naam vanRijsingengreen. De nieuwe naam benadrukt dat alle bedrijven samen actief zijn in de complete vollegrondsgroentenketen. Centrale gedachte van vanRijsingengreen: samenwerken met de natuur en niets verspillen.

 

 “Wij denken dat deze verandering bijdraagt aan een duidelijke marktpositionering en aan een verdere professionalisering van onze organisatie.”  - Gerbrand van Veldhuizen

 

Groenten optimaal tot waarde brengen

vanRijsingengreen is al ruim 50 jaar een bekende speler in de markt van gezonde en verse voedingsmiddelen, met name vollegrondsgroenten. De vier bedrijven van vanRijsingengreen – vanRijsingensource (voorheen Rijko), vanRijsingencarrotconcepts (voorheen Harries), vanRijsingenfreshservice (voorheen van Gog), vanRijsingeningredients (voorheen Proverka) – zaaien, oogsten, verwerken en verkopen op een duurzame manier een grote variëteit aan groentenproducten. Samen met Coöperatieve Telersvereniging De Schakel, zorgt vanRijsingengreen ervoor dat:

 

  *   Elk zaadje dat we telen een doel heeft;

  *   Er zo min mogelijk verspild wordt;

  *   We alles optimaal tot waarde brengen.

 

Elk bedrijf afzonderlijk draagt bij aan de missie van de groep om circulair te ondernemen en alle grondstoffen tot waarde te brengen en geen, of zo min mogelijk, afval te produceren. Samen werken deze vier bedrijven met groenten van teelt tot verwerking van de laatste vezel.

 

Meer weten? 

Wil je meer weten over de nieuwe uitstraling van vanRijsingengreen. Klik dan op onderstaande afbeelding voor het filmpje. 

 


 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie

Gerelateerd aan dit bericht

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Over Food Tech Brainport
Sluiten
13978074981949e5824f6cc509ed7711a5f1c3e967.png
Zo sta je als ondernemer ook lekker in de schappen

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond