Opschaling Food Tech Brainport

Gepubliceerd op 29-11-2017

Vanuit Food Tech Brainport wordt hard gewerkt aan de opschaling en fysieke uitbreiding van onze faciliteiten in Helmond en onze diensten en services.

 

De ambities worden nu omgezet in een concreet businessplan dat begin 2018 klaar zal zijn. Om dit te realiseren is sinds oktober van dit jaar het team van Food Tech Brainport versterkt met Martin van Acht. Hij heeft de taak op zich genomen om te komen tot een breed gedragen businessplan.

 

Martin heeft een achtergrond én jarenlange ervaring in de Hightech sector hetgeen Food Tech Brainport zal helpen in de belangrijke cross-over Hightech-Agrofood, een van de pijlers voor het nieuwe businessplan.

 

Martin van Acht is bereikbaar via martin@foodtechbrainport.nl

 

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie

Gerelateerd aan dit bericht

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Over Food Tech Brainport
Sluiten
13978074981949e5824f6cc509ed7711a5f1c3e967.png
Zo sta je als ondernemer ook lekker in de schappen

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond