Uitnodiging: Agrifood Internationaal Themabijeenkomst “BIO”, maandag 13 november a.s.

Gepubliceerd op 29-10-2017

Uitnodiging: Agrifood Internationaal Themabijeenkomst “BIO”, maandag 13 november a.s.

Kansen voor BIO (inter)nationaal 

 

Toegevoegde waarde creëren met BIO producten. Wat zijn de trends en spelregels, nationaal en internationaal? In Nederland en in het buitenland liggen volop kansen voor uw biologisch producten. Heeft u ze al bloot gelegd? En, belangrijker nog, weet u hoe u ze kunt verzilveren? Hoe business te bouwen in BIO?


Na de geslaagde sessie in juni over ‘Private Labels Internationaal’ bij Schouten Europe, nodigen de Provincie Noord-Brabant, de KvK en Holland Food Camp u nu uit voor de volgende themabijeenkomst ‘Kansen voor BIO (inter)nationaal’ op maandag 13 november.

 

Keynote speaker is Marcel Jonkers, freelance in food op gebied van algemeen & commercieel management met een sterke focus op de (inter)nationale biologische markt. Marcel is vanaf 1984 werkzaam in de FMCG markt, o.a. bij de Vendex Food Groep, Sara Lee en Coca-Cola. In de Biologische markt heeft hij kennis opgedaan als interim manager bij Wessanen en heeft hij de laatste drie jaar een nieuw concept geïntroduceerd op de Europese Bio markt; Happy Goat. 

 

We zijn te gast bij De Smaakspecialist te Bavel. De Smaakspecialist is een jong, modern bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van biologische levensmiddelen aan supermarkten en supermarktorganisaties. “Vanuit de overtuiging dat we zelf de verantwoordelijkheid hebben om goed voor onze wereld te zorgen ontstond een droom: verantwoord eten voor íedereen toegankelijk maken. Met aandacht en liefde voor mens, dier en milieu maken wij de mooiste biologische producten voor in het supermarktschap, grotendeels onder onze eigen merken zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.”  aldus Pieter Dirven, directeur van de Smaakspecialist.  

 

De kosten om deel te nemen bedragen € 50,- (excl. BTW) per persoon. 

 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 8 november via een mail aan j.lanting@n40.nl   

(beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
 

Programma

15.00 uur Ontvangst met thee en koffie
15.15 uur Welkom en toelichting op de middag
15.20 uur Trends, ontwikkelingen en business bouwen in de (inter)nationale markt voor biologische voeding door Marcel Jonkers
16.20 uur Brabantpaviljoen PLMA 2018 en Agrifood Netwerk Internationaal
16.45 uur Een kijkje in de keuken van De Smaakspecialist door Pieter Dirven
17.45 uur Netwerkborrel 
 
 
Datum: Maandag 13 november 2017
Locatie: De Smaakspecialist, Thoornseweg 2, 4854 EH Bavel
 

Bij voldoende belangstelling zullen we weer met het Brabantpaviljoen deelnemen aan de PLMA 2018 (29 en 30 mei). Mocht u niet naar de netwerkbijeenkomst komen, en heeft u wel interesse om aan te sluiten bij het Brabantpaviljoen, dan horen we dat graag.

Neem voor meer informatie contact op met: Jacqueline Lanting, j.lanting@n40.nl , M: 06 38 06 23 95

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats uw reactie

Gerelateerd aan dit bericht

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Over Food Tech Brainport
Sluiten
13978074981949e5824f6cc509ed7711a5f1c3e967.png
Zo sta je als ondernemer ook lekker in de schappen

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond