Voor bedrijven

Agenda | Kempische (tech)bedrijven presenteren zich op KempenTech 2018

Gepubliceerd op 23-04-2018 Op 08-06-2018 | > Meer info

Agenda | PLMA 2018

Gepubliceerd op 11-04-2018 Op 29-05-2018 | > Meer info

Agenda | Bezoek op 28 maart het event voor foodondernemers

Gepubliceerd op 28-03-2018 Op 28-02-2018 | 13:30 - 18:00 uur > Meer info

Nieuws | Samen tegen verspilling

Gepubliceerd op 22-03-2018 Op dit moment gooien consumenten op jaarbasis gemiddeld zo’n 41 kilo voedsel per persoon weg. Om voedselverspilling naar de toekomst tegen te gaan, is de taskforce Circular Economy opgericht.... > Lees verder

Nieuws | Industriële vezelhennep biedt verrassende businesskans

Gepubliceerd op 09-02-2018 HELMOND – Geen verbazing maar een verwonderende blik bij de deelnemers aan de themamiddag op Food Tech Brainport in Helmond op 1 februari. Industriële vezelhennep heeft voor ondernemers ... > Lees verder
Sluiten

Vermarkten nieuwe producten

Food Tech Brainport brengt producten mee naar de markt

Food Tech Brainport is volledig ondernemersgedreven. Je vindt er alle partners die je nodig hebt om jouw innovatie ook daadwerkelijk naar de markt te brengen.

Holland Food Camp: van productinnovaties naar succesvolle business

Ben je een MKB-foodondernemer met ambities? Maar worstel je met het omzetten van productinnovaties naar succesvolle business? Holland Food Camp helpt je jouw business te boosten. Hier kun je terecht voor al je vragen over productinnovatie, supplychain, conceptontwikkeling, consumentenmarketing en commercialisatie. Als MKB-er heb je partners nodig die drijfveren van consumenten kunnen vertalen in succesvolle foodproducten en –concepten. Holland Food Camp is die partner.

Wat is jouw vraag?

In de netwerkorganisatie Holland Food Camp bundelen zes ervaren partijen hun krachten (Altuïtion, Categoy & Trade Company, GBO Design, Imagro, Koos & Co’s en N40) Wat kun je bijvoorbeeld doen met een enorme reststroom aan kromme komkommers waar retailers geen belangstelling voor hebben? Kunnen we een andere afzetmarkt creëren? Zijn er nieuwe producten van te maken? Zitten er voedingsstoffen in die waardevol zijn? Hoe zit het met de houdbaarheid? Is er markt voor deze nieuwe producten? Zo ja, hoe verleiden we de consument?

Wat doet Holland Food Camp met jouw vraag?

Holland Food Camp helpt jou:

  • je vragen verkennen in open innovatiesessie met andere ondernemers;
  • concrete projecten definiëren;
  • de beste samenwerkingspartners vinden, ook financieel;
  • ontdekken wat consumenten motiveert;
  • producten ontwikkelen die kans maken op de markt;
  • marketing en design inzetten voor de beste productpresentatie.

Contact

Heb je een vraag voor Holland Food Camp? Neem dan vrijblijvend contact op met Jacqueline Lanting. Ze is bereikbaar per mail jacqueline@foodconnectionpoint.nl en telefoon: 0492 – 594354

 

“Bedrijven die hun krachten bundelen en samen innoveren bereiken meer. Wij faciliteren die gezamenlijke zoektocht naar innovatieve oplossingen en brengen ze naar de markt.” (Jacqueline Lanting, partner in Holland Food Camp)

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact