Voor bedrijven

Agenda | Agri Food Tech Beurs 2018

Gepubliceerd op 03-12-2018 Op 12-12-2018 | 10:00 - 18:00 uur > Meer info

Agenda | Aftrapbijeenkomst COTEMACO

Gepubliceerd op 03-11-2018 Op 28-11-2018 | > Meer info

Agenda | Business Week USA & Canada

Gepubliceerd op 29-10-2018 Op 27-11-2018 | > Meer info

Nieuws | FOOD TECH BRAINPORT ZOEKT PROJECTMANAGER ROBOTICA

Gepubliceerd op 27-08-2018 Stichting Food Tech Brainport is samen met diverse partners uit Nederland, Vlaanderen, Duitsland en Engeland het project Cotemaco gestart. Een grensoverschrijdend project dat gefinancierd word... > Lees verder

Nieuws | Efficiëntere samenwerking mens en machine in voedselverwerking

Gepubliceerd op 17-07-2018 De veranderingen in de maatschappij vragen om antwoorden. Antwoorden op vragen als: “Waar vinden we voldoende handen voor onze voedselproductieprocessen?”, “Nemen robots ons werk ... > Lees verder
Sluiten

Vermarkten nieuwe producten

Food Tech Brainport brengt producten mee naar de markt

Food Tech Brainport is volledig ondernemersgedreven. Je vindt er alle partners die je nodig hebt om jouw innovatie ook daadwerkelijk naar de markt te brengen.

Holland Food Camp: van productinnovaties naar succesvolle business

Ben je een MKB-foodondernemer met ambities? Maar worstel je met het omzetten van productinnovaties naar succesvolle business? Holland Food Camp helpt je jouw business te boosten. Hier kun je terecht voor al je vragen over productinnovatie, supplychain, conceptontwikkeling, consumentenmarketing en commercialisatie. Als MKB-er heb je partners nodig die drijfveren van consumenten kunnen vertalen in succesvolle foodproducten en –concepten. Holland Food Camp is die partner.

Wat is jouw vraag?

In de netwerkorganisatie Holland Food Camp bundelen zes ervaren partijen hun krachten (Altuïtion, Categoy & Trade Company, GBO Design, Imagro, Koos & Co’s en N40) Wat kun je bijvoorbeeld doen met een enorme reststroom aan kromme komkommers waar retailers geen belangstelling voor hebben? Kunnen we een andere afzetmarkt creëren? Zijn er nieuwe producten van te maken? Zitten er voedingsstoffen in die waardevol zijn? Hoe zit het met de houdbaarheid? Is er markt voor deze nieuwe producten? Zo ja, hoe verleiden we de consument?

Wat doet Holland Food Camp met jouw vraag?

Holland Food Camp helpt jou:

  • je vragen verkennen in open innovatiesessie met andere ondernemers;
  • concrete projecten definiëren;
  • de beste samenwerkingspartners vinden, ook financieel;
  • ontdekken wat consumenten motiveert;
  • producten ontwikkelen die kans maken op de markt;
  • marketing en design inzetten voor de beste productpresentatie.

Contact

Heb je een vraag voor Holland Food Camp? Neem dan vrijblijvend contact op met Jacqueline Lanting. Ze is bereikbaar per mail jacqueline@foodconnectionpoint.nl en telefoon: 0492 – 594354

 

“Bedrijven die hun krachten bundelen en samen innoveren bereiken meer. Wij faciliteren die gezamenlijke zoektocht naar innovatieve oplossingen en brengen ze naar de markt.” (Jacqueline Lanting, partner in Holland Food Camp)

Food Tech Brainport

Op het Food Tech Brainport in Helmond helpen we MKB en MKB+ ondernemers om geld te maken van technologie. Technologie in verwerking van plantaardige reststromen en technologie in verlenging van houdbaarheid of scheiding van grondstoffen en/of bijstromen. We brengen het beste van food, technologie (bijvoorbeeld uit de High Tech en Chemie sectoren) samen.

> Lees meer over het Food Tech Brainport
> Contact